TAIVAALLINEN GOLFKAUPPA - KAIKKI HUIPPUTUOTTEET KOTIOVELLE TOIMITETTUNA
0

Wilson Staff Model pallotusina

NYT {{ selectedVariant.price }} €
norm. {{ selectedVariant.regular_price }} €
-{{ Math.round(selectedVariant.discount_pct) }}%
- €

Wilson Staff Model pallotusina

Staff Model on Wilsonin uusi 4-osainen uretaanigolfpallo. Tourpallo joka tarjoaa vertaansa vailla olevan tarkkuuden, nopeuden ja johdonmukaisuuden. Koska epätasainen maali voi vaikuttaa haitallisesti suorituskykyyn, Staff Model maalataan hienosti kontrolloidulla levitysprosessilla, joka varmistaa, että jokainen uretaanipallo poistuu tehtaalta lähes virheettömällä viimeistelyllä. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa siihen, että Staff Model pallo menee aina sinne, minne haluat sen menevän. Tämä on puhdasta tarkkuutta.

·         V-COR ™ EDISTYNYT SUORITUSKYKY: Ainutlaatuinen ydinkoostumus suurentaa energiaa tuottamaan maksimaalisen nopeuden mailan pinnalta paremman etäisyyden saavuttamiseksi.

·         4-LAYER SPIN & CONTROL: Lisää kerroksia. Korkeampi spin. Parempi hallinta. Verraton etäisyys ja muokattavuus tiiltä. Kiertuetason toimivuus väylillä. Ennakoitava vakaus lähestymislyönneissä ja poikkeuksellinen hallinta viheriön ympärillä.

·         3SIX2 SAUMATON URETAANIKANSI: Saumaton 362-dimple kuvio tasoittaa ilmavirtaa pallon ympärillä, jolloin pallon lentokaari on matalampi ja tuottaa suurimman mahdollisen etäisyyden.


{{ type.label }}
  • {{ option }}
Ei saatavilla

Saatavuus

Tuote Web Nokia Vantaa Espoo Turku
White
Saatavilla
Ei saatavilla väliaikaisesti