Tyytyväiset asiakkaat ovat meille tärkeintä. Haluamme antaa jokaiselle asiakkaallemme paremman golfkokemuksen niin myymälässä kuin verkossa. Teemme päivittäin arvokasta työtä sen eteen, että asiakas löytää oikeat varusteet verkkokaupastamme ja jotta hän voi nauttia golfista entistä enemmän. Uskomme, että henkilökohtainen ja ystävällinen palvelu ovat avainasemassa ostokokemuksen kannalta. Jotta onnistumme tässä ovat Golf Sky:n työntekijät ajan tasalla tuotteistamme ja valikoimastamme. Panostamme koulutukseen ja tuotetietoon tarjotaksemme parasta mahdollista palvelua. Teemme myös yhteistyötä johtavien tavarantoimittajien kanssa. Tavoitteena on tarjota markkinoiden paras golfvälineiden verkkokauppa.

Golf Sky perheessä meillä on rento ja hauska ilmapiiri. Suhtaudumme intohimoisesti golfiin ja pyrimme aina olemaan golfalan eturintamassa.

Jaatko intohimomme? Oletko ennakkoluuloton, kunnianhimoinen ja ahkera? Opitko nopeasti ja olet oma-aloitteinen sekä tarkka? Siinä tapauksessa tämä voisi olla sinua varten:

Haemme verkkokauppaosaajaa Golf Sky Tampereen toimipisteeseen.

Mitä odotamme sinulta?

Hyvä asiakaspalvelu on sinulle tärkeää. Olet oma-aloitteinen, työtä pelkäämätön ja pidät vastuusta. Näiden lisäksi:

  • Motivoidut tavoitteista ja uusista haasteista
  • Olet lojaali voittajatyyppi
  • Olet energinen ja positiivinen
  • Olet tarkka ja sinulla on kyky ratkaista ongelmat nopeasti
  • Tunnet golfin perusasiat. Kaikkea ei tarvitse tietää, tärkeintä on, että olet kiinnostunut oppimaan lisää.


Työ on osittain myös verkkoteknistä, joten odotamme sinulta edellä mainittujen asioiden lisäksi hyvää internet-työkalujen (selain, some, jne.) tuntemusta sekä perusohjelmistojen (sähköposti, tulostus, kirjoitus, taulukkolaskenta, jne.) osaamista. Eduksesi katsotaan kuvan- ja videonkäsittelyn osaaminen sekä ruotsin ja/tai englannin kielitaito.

Sinun ei tarvitse olla valmis verkkokaupan ammattilainen, asenne ja oppimiskyky ratkaisevat!

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme rennon työympäristön ja näköalapaikan Suomen suurimpaan golfvälineiden verkkokauppaan.

Miten haen?

Lähetä hakemus, CV ja palkkatoive osoitteeseen rosa@golfsky.fi. Jos sinulla on kysymyksiä voit olla yhteydessä puhelimitse verkkokauppapäällikkö Rosa Svahniin (puh. 040 5512172).

Haethan mahdollisimman nopeasti ja viimeistään 31.1.2022. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.