Maksaminen Golf Sky verkkokaupassa

Käytämme maksuliikenteessämme Paytrailin ja Klarnan tarjoamaa maksupalvelua. Paytrail on suomalainen maksulaitos, joka on osa Nets-perhettä. Nets on Pohjoismaiden johtava maksuratkaisujen, tietopalvelujen ja digitaalisten turvaratkaisujen tarjoaja.

Maksut PayTrailin/Klarnan kautta

Mikäli haluat maksaa PayTrailin/Klarnan maksutapojen kautta, GoGolf Group Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palvelujen markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. GoGolf Group Oy vastaa siis ainoastaan tuotteiden markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Paytrail Oyj:lle tai Klarnalle.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj tai Klarna yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail/Klarna näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830. Klarna 09 – 425 99 771 (arkisin)

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail ja Klarna yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Klarna Lasku

Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös jakaa ostoksesi pienempiin osiin. Sinun on maksettava vähintään laskulla ilmoitettu vähimmäismäärä eräpäivään mennessä. Myöhästyneestä maksusuorituksesta peritään Klarnan ehtojen mukainen muistutuslasku.

Luottoehdot ja Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.

Kysymyksiä maksamiseen liittyvissä asioissa?

Ota yhteyttä Paytrailiin tai Klarnaan.

www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/

www.paytrail.com/yhteystiedot