Toimitusehdot

Maksutavat

Verkkokaupassa maksutavoiksi hyväksymme suomalaisista verkkopankeista yhteistyössä Paytrailin kanssa Danske Bankin, Osuuspankin, Säästöpankin, Handelsbankin, Tapiolapankin, Ålandspankin, S-Pankin, Aktiapankin, Nooa Säästöpankin ,Paikallisosuuspankin verkkomaksut sekä Luottokunnan luottokorttimaksut (Visa, Visaelectron, eurocard, Mastercard ja Diners club).

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen pääsääntöisesti Matkahuoltoa. Tuotteet lähetetään 1-5 arkipäivän kuluessa. Voit noutaa pakettisi Matkahuoltojen lisäksi monista K-Marketeista tai muista Matkahuollon Pakettipisteistä. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä. Nouto Golf Sky:n myymälöistä aukioloaikoina ilman toimitusmaksua. Tuote on noudettavissa sähköpostitse toimitetun noutoilmoituksen jälkeen. Normaalisti tuote on noudettavissa Nokian myymälästä 1-3 arkipäivän kuluttua tilauksesta, Vantaan, Espoon ja Turun myymälästä 2-5 arkipäivän kuluttua tilauksesta.

Toimituskulut

Matkahuollon -paketti 9,90€ (muista matkapuhelinnumero jotta saat tiedon saapuneesta lähetyksestä). Tilauksen kotiinkuljetus aina 19,90€.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan Suomeen, Baltian maihin, Ruotsiin ja Tanskaan. Muista Mahdollisista ulkomaantoimituksista voit laittaa meille viestiä verkkokauppa(at)golfsky.fi.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään lähettämään tilauspäivästä 1-5 arkipäivän kuluessa. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme tai mikäli jokin tuote on pidempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Kampanja-aikoina tilausten käsittely- ja toimitusaika voi ajoittain olla normaalia pidempi.

Tuotteen vaihto tai palautus

Asiakas vastaa aina tuotteen vaihdon tai palautuksen kustannuksista mikäli tuote ei ole viallinen. Palautus ja vaihto tulee tapahtua tuotteen noudosta on 14 päivän sisällä. Vaihtotapauksessa tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta verkkokauppa@golfsky.fi tai numerosta +358 10 5832 709.

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista viallisen tuotteen/reklamaatiopalautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta verkkokauppa@golfsky.fi tai numerosta +358 10 5832 709. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen tuotteeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. 

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti Posti ja Matkahuolto huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut Postin tai Matkahuollon kuljetuksessa, tee HETI noudettaessa vahinkoilmoitus. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti: - Sähköpostilla osoitteesta verkkokauppa@golfsky.fi - Puhelinumerosta +358 10 5832 709

Maksut PayTrailin kautta

Mikäli haluat maksaa PayTrailin maksutapojen kautta, Golf Sky Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palvelujen markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Golf Sky Oy vastaa siis ainoastaan tuotteiden markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Paytrail Oyj:lle Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Golf Sky Lasku

Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös jakaa ostoksesi pienempiin osiin laskun saatuasi. Sinun on maksettava vähintään laskulla ilmoitettu vähimmäismäärä eräpäivään mennessä. Myöhästyneestä maksusuorituksesta peritään viiden euron muistutuslasku.

Golf Sky Tili

Voit myös jakaa ostoksesi pienempiin osiin pidemmälle maksuajalle. Saat kuukausittain tilinhoitoilmoituksen, jossa on kerrottu vaadittu vähimmäiserä. Voit milloin tahansa maksaa myös suurempia suorituksia tai koko avoinna olevan saldon kerralla pois ilman lisäkuluja.

Luottoehdot ja Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.
Lue lisää Lasku- ja Tili-maksutavoista

Kysymyksiä maksamiseen liittyvissä asioissa?

Luotonmyöntäjä Avarda auttaa sinua kaikissa ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa.

www.avarda.fi