Löydät kaikista täyden palvelun myymälöistämme myös laadukkaat olosuhteet harjoitteluun. TrackMan-omatoimitunti kaikissa myymälöissä nyt alkaen 15 €/h. Varaa lyöntipaikka tai aika TrackManiin siirtymällä valitsemasi myymälän ajanvarauskalenteriin.

Mikä on TrackMan?

TrackMan on mailan ja pallon liikerataa mittaava tutka, joka myös videoi swingin high-speed kameralla. TrackMan toimii sekä sisällä, että ulkona. Sisällä tarvittava lyöntipituus tietojen mittausta varten on 3 metriä. Ulkona Trackman "näkee" koko pallon lentoradan 360 metriin asti.

TrackManin avulla pääset näkemään yksityiskohtaiset tiedot mailan liikeradasta, pallon lentoradasta ja yhdistämään tiedot videokuvaan. TrackMan siirtää langattomasti kaiken tiedon ja videot omaan tietokoneeseen tai älypuhelimeen.

Kaikki suurimmat maila- ja pallovalmistajat käyttävät TrackMania tuotteidensa testaamiseeen. PGA Tourin ja European Tourin televisiolähetyksissä näytettävät pallon lentokaaret ja data on mitattu TrackManilla. Myös maailman parhaat pelaajat ja valmentajat käyttävät TrackMania lyöntien mittaamiseen ja swingien analysoimiseen.

Valmennus

TrackMan helpottaa valmentajan ja valmennettavan yhteistyötä, koska se havainnollistaa valmennettavan lyönnit. TrackMan kerää tietoja jokaisesta lyönnistä ja purkaa swingin osiksi. Tämä auttaa valmennettavaa ymmärtämään swinginsä virheet. TrackMan antaa välittömän palautteen, joka ohjaa suoritusta oikeaan suuntaan. Pelaajan kehittymistä on helppo seurata mytrackman.com:sta, johon tallennetaan pelaajan lyöntihistoria ja lyöntitestien tulokset.

TrackMan omatoimitunti

Harjoittele itsenäisesti TrackManin avulla!

Vuokraa TrackMan 4 omaan käyttöön lyöntivuoron ajaksi. Henkilökuntamme ohjeistaa laitteen käytön vuoron alkaessa ja auttaa tarvittaessa myös vuoron aikana. Trackman omatoimitunnissa on käytössä tuntihinnoittelu. Ota ystävä mukaan ja tunti per henkilö on näin edullisempi! 

Pelisäännöt & varausehdot:

  • Tarkistathan että teet varauksen varmasti oikealle paikkakunnalle.
  • Olethan ajoissa paikalla kun harjoitteluvuorosi on alkamassa.
  • Otathan mukaan sisäkengät harjoittelua varten. (Ei ruusukkeita tai nastoja).
  • Toivomme että vuorosi lopuksi varaat muutaman minuutin jotta ehdit siivota mahdolliset jäljet. (roskat roskiin jne.) Jotta seuraavalla asiakkaalla on kiva tulla harjoittelemaan.

Peruutukset & muutokset:

  • Harjoitteluaikasi peruutus tulee tehdä viimeistään 12h ennen varattua aikaasi.
  • Muutokset / peruutukset voi ilmoittaa sähköpostitse tai puhelimitse.
  • Yhteystiedot löydät tämän linkin takaa. Myymälät Yhteystiedot 
  • Palveluntarjoajalla on oikeus veloittaa  peruuttamaton aika asiakkaalta.
  • Palveluntarjoajalla on oikeus veloittaa asiakasta ylimenevästä ajasta.
  • Palveluntarjoajan tulee ilmoittaa asiakkaalle, mikäli hänen aikansa joudutaan perumaan tai siirtämään.

Palveluntarjoajalla on oikeus valvoa tilaa ja sen käyttöä kameroilla. Palveluntarjoajalla on oikeus käyttää kameroiden nauhoituksia omassa tuotekehityksessään ja laadunvarmistamisessa. Palveluntarjoajalla on oikeus perua varattu aika teknisistä, tai muista ongelmista johtuen. Pidätämme oikeuden muutoksiin varausehdoissa.