GoGolf valmennuskurssit Espoossa ja Tampereella

GoGolfin ammattitaitoinen valmennustiimi on suunnitellut kurssivalikoimamme vastaamaan jokaisen golfarin tarpeita. Golfarin polku alkaa Päivässä Golfariksi Green Card -kurssista ja etenee jatkokurssien myötä Pelaa alle 100 -kurssille.

 Pidempään pelanneet golfarit voivat valita itselleen omiin tavoitteisiinsa sopivan kurssin, kuten Pelaa alle 80- tai 90 -kurssin. 

Kurssit Espoossa ja Tampereella

Mikä kurssi sopii sinulle?

Haluatko kehittää peliäsi seuraavalle tasolle, minimoida 3-putin greenit ja saada kierrostuloksesi toistuvasti alle 100 lyönnin? GoGolfin Pelaa alle 100 -kurssi on pelinomainen ja kehittävä golfkurssi, jonka tavoitteena on saada varmuus eri lyöntien käyttöön pelitilanteessa. Kurssi antaa lisätietoa omatoimisesta harjoittelusta ja pelin kehittämisestä. Kurssilla perehdytään muun muassa seuraaviin teemoihin: 

– Etäisyyden hallinta puteissa

– Chipin ja pitchin hallinta

– Rangaistuslyöntien karsiminen

– Rutiinit ja mailavalinnat

– Positiivinen ja reipas pelityyli

Haluatko kehittää peliäsi seuraavalle tasolle, eliminoida tuplabogit ja saada kierrostuloksesi toistuvasti alle 90 lyönnin? GoGolfin Pelaa alle 90 -kurssi on tavoitteellinen ja kehittävä golfkurssi, jossa perehdytään syvemmin siihen, mistä kierrostulos koostuu. Kurssin punaisena lankana on pelinomaisuus ja teemoina muun muassa:

– Omien lyöntien ja lyöntimittojen tunteminen

– Lähipelin varmuus griinillä ja sen ympärillä

– Kolmella reikään alle 50 metristä

– Tilannetaju olosuhteiden hallinnassa

– Rutiinit ja mentaalipeli kentällä

Haluatko lisätä lyöntiesi toistettavuutta ja upottaa enemmän putteja alle 6 metristä? Haluatko kehittää peliäsi seuraavalle tasolle ja saada kierrostuloksesi toistuvasti alle 80 lyönnin? GoGolfin Pelaa alle 80 -kurssi on tavoitteellinen ja tuloksellisesti kehittävä golfkurssi, joka vaatii pelaajalta myös omatoimista harjoittelua. 

Kurssin teemoina on muun muassa:

– Omien lyöntien ja lyöntimittojen tunteminen

– Griiniosumien lisääminen

– Bogien ja isompien tulosten eliminointi

– Tilanteiden lukeminen kentällä

– Pelataan lyönti kerrallaan

– Tilastointi

GoGolf tehokurssi on tarkoitettu 18-54 tasoituksen omaaville. Tehokurssilla kerrataan ja syvennetään golfin perusteita ja tekniikkaa, jolla nostetaan pelitavoite seuraavalle tasolle valmentajan opastuksella. Tavoitteena oppia eri lyöntien perustekniikat ja saada varmuutta pelaamiseen.

Kurssi on GoGolfin järjestämä alkeiskurssi, jolla opit golfin perusasioita, sanastoa ja sääntöjä. Päivän aikana käydään läpi eri golflyöntien perusteet ja opetellaan golfia hauskalla ja rennolla tavalla. Etukäteen ei tarvitse jännittää. 

Kurssi aloitetaan kotona tehtävällä itseopiskelupaketilla. Helppolukuisen materiaalin avulla voit jo etukäteen silmäillä golfiin liittyviä termejä ja sääntöjä. Mitään koetta kussilla ei kuitenkaan ole, joten tämä tieto on tarkoitettu vain ja ainoastaan tukemaan sinun oppimistasi. Päivän päätteeksi kaikki kurssilaiset saavat green cardin eli golfin ajokortin. Tervetuloa mukaan!

Päivässä Golfariksi-kursseja järjestetään tulevalla kaudella Leppävaara Rangella, Megarange Vantaalla, Kurk Golfissa, Hills by GoGolfissa, Peuramaa Golfissa, Vuosaari Linksissä sekä Hirvensalon Golfissa Turussa.

Haluatko mielummin yksityisopetusta?

Tutustu GoGolf valmennustiimiin ja varaa itsellesi yksityistunti.

Voit selata yksityistunteja myös suoraan GoGolf Play.fi kautta