Henkilötietojen käsittely GoGolf Group Oy:ssä

GoGolf Group Oy (myöhemmin konserni), johon Golf Sky Oy kuuluu on sitoutunut suojelemaan asiakkaidensa tietoturvaa ja käsittelemään kaikkia henkilökohtaisia tietoja turvallisella ja salatulla tavalla. Emme myy, jälleenmyy tai vaihda henkilökohtaisia tietoja kolmansille osapuolille ilman asiakkaan suostumusta. Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tietosuoja@gogolf.fi.


1. Miksi keräämme henkilökohtaisia tietoja ja mitä tietoja keräämme?

Keräämme ja käytämme henkilökohtaisia tietojasi eri tarkoituksiin. Riippuen siitä, kuka olet ja mitä kautta me olemme yhteydessä sinuun. Keräämme seuraavat henkilökohtaiset tiedot tässä ilmoitettuihin tarkoituksiin:

 • Myyntitilausten rekisteröinti lähetystä varten: nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Käsittely perustuu sinun kanssasi tehtyyn ostosopimukseen.
 • Valmiiden ostosten rekisteröinti verkkokaupastamme: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja syntymäaika. Käsittely perustuu sinun kanssasi tehtyyn ostosopimukseen.
 • Käyttäjien luominen ja hallinnointi ”Jäsensivut” -kohdassa: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja syntymäaika. Käsittely perustuu käyttäjäsopimukseen sinun kanssasi.
 • Uutiskirjeiden, tarjousten ja informaation lähetys: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja syntymäaika. Käsittely perustuu sinun suostumukseesi.
 • Henkilökohtaisten tarjousten lähetys sekä markkinointi ja mainonta tekstiviestillä, sähköpostilla, internetissä ja sosiaalisessa mediassa: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, syntymäaika, käyttäytymistiedot shop.gogolf.fi:ssä ja muissa konsernin palveluissa sekä aikaisempi ostohistoria konsernimme palveluissa. Käsittely perustuu sinun suostumukseesi.
 • Konsernin kilpailuihin osallistuminen: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja syntymäaika. Käsittely perustuu sinun suostumukseesi.
 • Vastaukset asiakaspalvelun kyselyihin: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja kaikki henkilökohtaiset tiedot, jotka saattavat selvitä kyselystä. Henkilötietojen käsittely tarkoittaa tässä sinulle esitettyjä kysymyksiä.
 • Varmistamaan hyvää asiakaskokemusta konsernimme verkkopalveluissa evästeiden avulla. Henkilökohtaisten tietojen käsittely perustuu asiakkaidemme kiinnostusten kohteisiin. Olemme katsoneet, että tämä on välttämätöntä, jotta voimme sopeuttaa ja kehittää verkkopalveluitamme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


2. Henkilötietojen luovuttaminen muille

Emme luovuta henkilötietojasi kenellekään muulle ellei ole olemassa laillista perustetta tällaiselle toimenpiteelle. Esimerkkejä tällaisesta perusteesta ovat tyypillisesti nimenomainen suostumus sinulta tai laillinen peruste, joka velvoittaa meidät toimittamaan tiedot.

Kun olet antanut suostumuksesi vastaanottaa henkilökohtaisia ja yleisiä tarjouksia konsernimme palveluista tekstiviestillä, sähköpostilla, internetissä ja sosiaalisessa mediassa, konserni voi antaa tätä varten käsiteltäviä henkilötietoja muille yrityksille. Voit lukea lisätietoja siitä, miten käytämme henkilökohtaisia tietojasi markkinoinnissa alta.

GoGolf Group käyttää dataprosessoreita käsittelemään henkilökohtaisia tietoja meidän puolestamme. Tällaisissa tapauksissa olemme solmineet sopimuksia tietopalvelujen tarjoajien kanssa varmistaaksemme tietoturvan käsittelyn kaikissa vaiheissa. Käytämme seuraavia palveluiden tarjoajia tiedonkäsittelyyn:

 • Custobar: profiilidataa (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, syntymäaika, ostohistoria, selailuhistoria) käytetään markkinointikampanjoiden ja uutiskirjeiden lähettämiseen ja asiakasymmärryksen parantamiseksi.
 • Valtti/Prestashop: profiilidataa käytetään seuraamaan ja ylläpitämään tietojasi konsernin alustoilla (esim. "Jäsensivut").
 • The Rocket Science Group: yhteystietoja, sähköposti tai puhelin, käytetään markkinointikampanjoiden ja uutiskirjeiden lähettämiseen.
 • Google Analytics: käytämme tätä analysoimaan muun muassa sitä, mistä käyttäjät tulevat, kuinka usein he käyvät sivustollamme ja mistä yhteys tulee.


Henkilötietojesi käsittely tapahtuu EU/ETA-alueella, paitsi kun käsittelemme henkilötietojasi uutiskirjeiden lähettämisessä. Tähän käytämme yhdysvaltalaista palveluntarjoajaa, The Rocket Science Groupia. Siirtäessään tietoja Yhdysvaltoihin, toimittajaamme koskee EU:n komission hyväksymät vakiomuotoiset sopimusehdot. Tämä tarkoittaa sitä, että toimittajamme suojaa henkilökohtaisia tietojasi, kuten EU- ja ETA-alueella käsitellessä.

Jotta voimme tarjota sinulle Klarnan maksutapoja, saatamme kaupan ostotapahtuman yhteydessä välittää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, jotta Klarna voi arvioida, oletko oikeutettu heidän maksutapoihinsa ja räätälöidä nämä maksutavat sinulle. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.

3. Tietojen säilytysaika

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin se on tarpeellista siihen tarkoitukseen, mihin henkilökohtaiset tiedot kerättiin.

Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että poistamme henkilötietosi, jotka käsittelemme suostumuksesi perusteella, jos peruutat suostumuksesi. Myynti- ja ostosopimuksessa käsitellyt henkilötiedot poistetaan, kun suostumussopimus on täytetty ja kaikki sopimuksen mukaiset velvoitteet täyttyvät. Konsernin lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseen liittyvät henkilötiedot poistetaan heti, kun oikeudelliset velvoitteet on täytetty, kuten velvollisuus pitää kirjaa tai jälleenmyyjien velvoite ylläpitää rekisteriä eri kaupallisten ja kirjanpidollisten määräysten mukaisesti.

4. Oikeutesi henkilökohtaisten tietojen käsittelyssä

Sinulla on oikeus nähdä, korjata tai poistaa henkilötietojasi, joita käsittelemme sinusta. Sinulla on myös oikeus vaatia rajoitettua käsittelyä, vastustaa käsittelyä ja vaatia oikeutta tietojen siirrettävyyteen.
Jos haluat käyttää henkilötietoihisi liittyviä oikeuksia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen tietosuoja@gogolf.fi. Voit myös muuttaa tietojasi, milloin tahansa henkilökohtaisilla sivuillasi: https://golfsky.fi/fi/asiakastilini. Vastaamme viesteihin mahdollisimman pian ja viimeistään 30 vuorokauden aikana.

Voit peruuttaa suostumuksesi henkilökohtaisten tietojen käsittelyyn milloin tahansa. Helpoin tapa tehdä tämä on seuraamalla linkkiä, joka on jokaisen uutiskirjeen alaosassa. Voit myös muuttaa ja tarkastella henkilökohtaisia tietoja "Jäsensivut" kohdassa ja peruuttaa siellä suostumuksesi.

Pyydämme sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi tai antamaan lisätietoja, ennen kuin voimme antaa sinulle pääsyn käyttämään oikeuksiasi. Teemme tämän varmistaaksemme, että annamme vain sinulle pääsyn muuttamaan henkilökohtaisia tietojasi, eikä henkilölle, joka esiintyy sinuna.

5. Valitukset

Sinulla ei ole velvollisuutta antaa henkilökohtaisia tietojasi konsernimme käyttöön, mutta vastaanottaaksesi tarjouksia ja palveluja konserniltamme kohdassa 1 kuvatulla tavalla, henkilötietojen käsittely on välttämätön edellytys. Jos uskot, että henkilötietojesi käsittely ei vastaa tässä kuvattua toimintaa tai muuten loukkaamme tietosuojalakeja, voit ottaa yhteyttä ensisijaisesti meihin ja jos emme yhdessä löydä ratkaisua niin voitte olla yhteydessä Tietosuojavaltuutetun toimistoon: https://tietosuoja.fi

Golf Sky Club kanta-asiakasohjelman säännöt

1. Kanta-asiakasohjelman tarkoitus ja ylläpitäjä

Näitä sääntöjä sovelletaan Golf Sky Club -kanta-asiakasohjelmaan (jäljempänä “Golf Sky Club” tai ”kanta-asiakasohjelma”). Kanta-asiakasohjelma on tarkoitettu Golf Skyn kuluttaja-asiakkaille (jäljempänä ”asiakas”), jotka haluavat saada Golf Skyn kanta-asiakkaille kuuluvia etuja sekä viestintää mm. Golf Skyn kanta-asiakastarjouksista ja muista eduista, kampanjoista sekä palveluista, joita tarjoamme verkkokaupoissamme ja myymälöissämme. Kanta-asiakasohjelman tarkoitus on kerryttää tarvittavaa asiakasymmärrystä, jotta voimme tarjota parempaa asiakaskokemusta, laadukkaampia asiakaskohtaamisia ja kohdennettuja palveluja, etuja ja tarjouksia. Kanta-asiakasohjelman ylläpitäjä ja omistaja on Golf Sky Oy, Y-tunnus 2643257-3 (jäljempänä ”Golf Sky”).

2. Liittyminen kanta-asiakkaaksi

Golf Skyn kanta-asiakkaaksi voivat liittyä 18 vuotta täyttäneet yksityishenkilöt. Kanta-asiakkaaksi voi liittyä Golf Skyn kaupoissa tai Golf Sky -verkkosivuilla. Liittyminen on ilmaista ja vapaaehtoista. Jotta voit saada itsellesi kaikki kanta-asiakasohjelman tarjoamat edut, sinun tulee luoda itsellesi jäsentili Golf Skyn verkkosivuilla.

Ne asiakkaat, jotka eivät halua luoda itselleen jäsentiliä Golf Skyn verkkosivuilla, voivat liittyä kanta-asiakasohjelmaan antamalla matkapuhelinnumeronsa Golf Skyn myymälöissä. Pelkällä matkapuhelinnumerolla liittyneet asiakkaat ovat kuitenkin oikeutettuja hyödyntämään tuotetarjouksia ainoastaan Golf Skyn myymälöissä ja ainoastaan rajatusti muita jäsenetuja, joita jäsentilin luoneille asiakkaille myymälöissä ja verkkokaupassa tarjotaan.

3. Asiakastiedot

Seuraamme tietojen keräämisessä ja tallentamisessa Golf Skyn henkilötietojen käsittelystä laadittuja periaatteita.

Golf Sky tallentaa kanta-asiakkaan henkilötiedot kanta-asiakasjärjestelmään. Golf Sky käsittelee henkilötietoja Suomen kulloinkin voimassa olevan henkilötietolain mukaisesti.

Golf Sky käyttää henkilötietoja tuotteiden ja palvelujen markkinointiin kanta-asiakkaille sekä asiakassuhteen hoitamiseen. Kanta-asiakasjärjestelmä tallentaa kanta-asiakkaan tekemät ostot. Ostotietoja voidaan käyttää markkinoinnin kohdentamiseen. Ostotietoja hyödynnetään myös palvelumme ja valikoimamme kehittämisessä.

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, ellei se ole tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista.

Asiakastietoja voidaan käyttää analytiikka- ja personointitarkoituksiin kolmansien osapuolten kanssa. Ostokäyttäytymis- ja selaustietoja hyödynnetään personoidun markkinoinnin tuottamiseksi.

Rekisteriin kuuluva henkilö voi tarkastella ja muokata henkilötietojaan sekä voimassa olevia markkinointilupia Golf Sky -verkkosivujen kanta-asiakkaiden jäsentili-osiossa. jäsentili-osioon kirjaudutaan rekisteriin tallennetulla sähköpostiosoitteella sekä salasanalla.

Kanta-asiakkaalla on oikeus kieltää asiakastietojensa käyttö markkinointitarkoituksiin ilmoittamalla siitä Golf Sky:n asiakaspalveluun club@golfsky.fi.

4. Kanta-asiakkuuden lopettaminen

Asiakas voi irtisanoa kanta-asiakkuuden ilmoittamalla siitä sähköpostitse club@golfsky.fi. Kanta-asiakkuuden päättyessä päättyy myös jäsentilin käyttöoikeus. Kanta-asiakkuuden irtisanominen edellyttää henkilöllisyyden todistamista.

5. Ehtojen muutokset

Golf Sky voi oman harkintansa mukaan milloin tahansa lopettaa, muuttaa, rajoittaa, keskeyttää tai muokata kanta-asiakasohjelmaa sekä sen ehtoja jos muutos johtuu
– tuotanto-, hankinta-, kysyntä- tai vastaavien olosuhteiden merkityksellisestä muutoksesta
– sopimus-, hinnoittelu-, järjestelmä- tai palveluelementtien kehittämisestä tai uudistamisesta
– kolmansien osapuolten tuottamista palveluista johtuvista muutoksista
– tietosuojan, tietoturvan tai taloudellisen turvallisuuden suojaamisesta tai kehittämisestä
– lainsäädännön muutoksesta tai viranomaisen päätöksestä, jota ei ole voitu huomioida sopimusta tehtäessä.

Tällaiset muutokset astuvat voimaan vähintään neljäntoista (14) arkipäivän kuluttua päivästä, jolloin muutoksesta on ilmoitettu joko Golfsky.fi:ssä, sähköpostitse tai näiden yhdistelmänä.

6. Vastuunrajoitus

Golf Sky ei vastaa järjestelmähäiriöistä tai Golf Sky Club -asiakasohjelman toimintahäiriöistä, hinnoitteluvirheistä eikä niiden mahdollisista seurauksista. Golf Sky ei vastaa tappioista tai vahingoista, jotka aiheutuvat kanta-asiakasohjelman keskeytyksestä, muutoksista, lakkautuksesta tai muista siihen liittyvistä tapahtumista.

7. Golf Sky kanta-asiakasohjelman yhteystiedot

Postiosoite:
Piispanportti 11, 02240 Espoo

Kanta-asiakas verkkosivut
https://golfsky.fi/fi/content/golf-sky-club-65

Sähköpostiosoite:
club@golfsky.fi