Custom Fitting – Mailafittaus kuuluu kaikille

Golfmailojen custom fittaus eli mailamitoitus voidaan tehdä kaiken tasoisille golfareille. Toivotammekin kaikki mailojen hankintaa harkitsevat uudet ja vanhat asiakkaat custom fittaukseen lähimpään myymäläämme. 

Ammattitaitomme tueksi käytämme golftavarataloistamme löytyviä TrackMan -lyöntitutkia, joiden avulla mittaamme ja analysoimme asiakkaiden lyöntejä, löytääksemme sopivimmat golfmailat kullekin golfarille. Asiantuntijamme tutkii TrackMan -analysaattorin avulla lyöntejä määrittääkseen parhaimman mahdollisen lavan ja varren yhdistelmän juuri sinun uusiin mailoihisi. TrackMan -analysaattorin avulla pystymme keräämään dataa lyönneistäsi sekä mailojen toiminnallisista eroista. Samalla uusien golfmailojen ostopäätös helpottuu. 

Suosittelemme custom fittausta ennen kuin sijoitat uusiin mailoihin, jotta saat kaiken irti golfistasi ja annat itsellesi paremman mahdollisuuden onnistua kentällä. Autamme sinua mielellämme löytämään ja räätälöimään juuri sinulle sopivimmat golfmailat.

Varaa aika custom fittaukseen soittamalla tai laittamalla sähköpostia lähimpään Golf Sky myymälään. 

Varaa aika custom fittaukseen soittamalla tai laittamalla sähköpostia lähimpään Golf Sky myymälään. 

Myymälöiden yhteystiedot >

Huomioithan, että golfmailojen Custom Fitting voidaan tehdä vain kunkin toimittajan uusimpiin malleihin. Valitettavasti emme voi räätälöidä edellisten vuosien mailamalleja.

Valikoimastamme löytyy myös edellisten vuosien mailoja. Näitä voidaan mahdollisuuksien mukaan kokeilla myymälöissämme.

Jos olet aikeissa hankkia tai kokeilla sekä puumailoja että rautamailoja, varaathan pidemmän Custom Fitting -ajan. Saavu mielellään paikalle noin 5-10 minuuttia ennen varattua aikaa, jotta olet ajoissa valmis fittaukseen. Otathan mukaasi nykyiset mailasi sekä golfhanskan ja golfkengät tai muut tukevat kengät.

Aloitamme uusien golfmailojen räätälöinnin muutamalla kysymyksellä.

Voit vapaasti pohtia valmiiksi seuraavia kysymyksiä golfharrastukseesi liittyen.

• Kuinka kauan olet pelannut golfia?

• Kuinka paljon pelaat golfkauden aikana?

• Mitä ominaisuuksia toivot saavasi uusista golfmailoista?

• Minkä toivot olevan suurin ero uusien ja olemassa olevien golfmailojen välillä?

• Mitkä ovat tavoitteesi golfin suhteen?

• Mihin ongelmaan/puutteeseen toivot saavasi apua?

• Haluatko kokeilla jonkun tietyn golfmerkin mailoja tai mailabrändejä?

Vastaukset näihin kysymyksiin auttavat meitä löytämään sinulle sopivat golfmailavaihtoehdot. Kun olemme saaneet käsityksen toiveistasi ja tarpeistasi uusien golfmailojen suhteen, räätälöimme golfmailamalleja, joiden arvioimme vastaavan tarpeitasi. Yleensä mailamalleja valmistellaan yhteen custom fittaukseen 3-4 kappaletta.

Varsinainen mailafittaus aloitetaan staattisella mittauksella.  Haluamme tietää pitäisikö sinulla olla standardia lyhyemmät tai pidemmät golfmailan varret. Koska kaikki golfarit eivät ole saman mittaisia, eivät heidän mailansakaan voi olla. Tarkistamme myös mikä lie-kulma golfmailoissasi kuuluisi olla. Lie-kulmaksi kutsutaan kulmaa, joka on varren ja mailan lavan välillä.

Lie-kulman mittaukseen käytämme siihen tehtyjä välineitä. Oikealla lie-kulmalla haluamme varmistaa, että mailan pään asento/kulma on oikein lyöntihetkellä. Testauksen aikana saamme hyvän käsityksen siitä, minkälainen golfmailan lapa- ja varsiyhdistelmä voisi sopia sinulle parhaiten. TrackMan -analysaattorin avulla näemme, mitkä mailavaihtoehdot erottuvat parhaiten. Yleensä merkitsemme TrackMan -simulaattorissa eri malleilla tehdyt lyönnit siten, että vaihtoehtoja on helppo seurata ja verrata keskenään. Kun teemme vertailuja, keskitymme lukujen keskiarvoon. Asiantuntijamme seuraa muun muassa mailanpään nopeutta, pallon lähtönopeutta, pallon lähtö- ja alastulokulmaa, pallon lentokaarta, pallon spinnin määrää ja pallojen hajontaa.

Tätä dataa tutkimalla pystymme tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen yhdistelmän mailan lavasta ja varresta. Trackman -analysaattori antaa meille paljon tietoa, joka auttaa sinua mailan valinnassa. Tärkeää on kuitenkin myös, miltä maila mielestäsi näyttää, tuntuu ja kuulostaa.

Viimeiseksi testaamme golfmailan gripin koon. Grippejä on paljon erilaisia ja gripin paksuus on tärkeä osa custom fittausta ja parasta mahdollista lopputulosta.

Kun mailojen räätälöinti on valmis ja olemme yhdessä löytäneet sinulle sopivimmat golfmailat, on aika tehdä tilaus. Teemme tilauksen tehtaalle, josta mailat toimitetaan Golf Skyn liikkeeseen, kun ne ovat valmiit.

Jos olet tullut golftavaratalomme custom fittaukseen pidemmän matkan takaa, pystymme myös toimittamaan uudet golfmailat sinulle kotiin tai haluamaasi osoitteeseen.

Custom Fitting valikoimastamme löydät edustettuna kaikki parhaat mailabrändit.

TrackMan -golfsimulaattori on mailan ja pallon liikerataa mittaava tutka, joka myös videoi swingin high-speed kameralla. TrackManin avulla pääset näkemään yksityiskohtaiset tiedot mailan liikeradasta, pallon lentoradasta ja yhdistämään nämä tiedot videokuvaan. Kaikki suurimmat maila- ja pallovalmistajat käyttävät TrackMania tuotteidensa testaamiseen. Myös maailman parhaat pelaajat ja valmentajat käyttävät TrackMania lyöntiensä mittaamiseen ja swingiensä analysoimiseen.

TrackMan sopii mainiosti myös golfmailojen ominaisuuksien vertailuun. TrackManilla on helppo vertailla useankin eri mailan lyöntituloksia. Tuloksien yhteenvedosta näet graafiset esitykset lyöntien hajonnasta, vaaka- ja pystysuunnan lentokaarista ja lyöntitiedot jopa 22 eri tavalla mitattuna.

Golf Sky Fitting Day -tapahtumat

Golf Sky järjestää vuoden aikana myös useita Golf Sky Fitting Day -tapahtumia ympäri Suomen. Suositut fittaustapahtumamme ovat maksuttomia ja niissä on testattavana uutuusmailoja valikoiduilta merkeiltä.

Katso tulevien tapahtumien tarkemmat tiedot ja varaa oma aikasi Demokalenterista.