Custom Fit – Mailafittaus kuuluu kaikille

Golfmailojen custom fittaus eli mailamitoitus voidaan tehdä kaiken tasoisille golfareille. Toivotammekin kaikki mailojen hankintaa harkitsevat uudet ja vanhat asiakkaat veloituksettomaan custom fittaukseen lähimpään myymäläämme. Ammattitaitomme tueksi käytämme golftavarataloistamme löytyviä TrackMan -lyöntitutkia, joiden avulla mittaamme ja analysoimme asiakkaiden lyöntejä, löytääksemme sopivimmat golfmailat kullekin golfarille. Asiantuntijamme tutkii TrackMan -analysaattorin avulla lyöntejä määrittääkseen parhaimman mahdollisen lavan ja varren yhdistelmän juuri sinun uusiin mailoihisi. TrackMan analysaattorin avulla pystymme keräämään dataa lyönneistäsi sekä mailojen toiminnallisista eroista. Samalla uusien golfmailojen ostopäätös helpottuu. Suosittelemme Custom fittausta ennen kuin sijoitat uusiin mailoihin, jotta saat kaiken irti golfistasi ja annat itsellesi paremman mahdollisuuden onnistua kentällä.  Autamme sinua mielellämme löytämään ja räätälöimään juuri sinulle sopivammat golfmailat.

Varaa aika Custom fittaukseen soittamalla tai laittamalla sähköpostia lähimpään Golf Sky myymälään. 

Myymälöiden yhteystiedot >

TrackMan- Golfsimulaattori – Oiva apu mailojen ominaisuuksien vertailussa 

TrackMan on mailan ja pallon liikerataa mittaava tutka, joka myös videoi swingin high-speed kameralla. TrackManin avulla pääset näkemään yksityiskohtaiset tiedot mailan liikeradasta, pallon lentoradasta ja yhdistämään nämä tiedot videokuvaan. Kaikki suurimmat maila- ja pallovalmistajat käyttävät TrackMania tuotteidensa testaamiseen. Myös maailman parhaat pelaajat ja valmentajat käyttävät TrackMania lyöntiensä mittaamiseen ja swingiensä analysoimiseen.

TrackMan sopii mainiosti myös golfmailojen ominaisuuksien vertailuun. TrackManilla on helppo vertailla useankin eri mailan lyöntituloksia. Tuloksien yhteenvedosta näet graafiset esitykset lyöntien hajonnasta, vaaka- ja pystysuunnan lentokaarista ja lyöntitiedot jopa 22 eri tavalla mitattuna.

Varaa Custom Fit aikasi Golf Skyn palvelevaan golfliikkeeseen

Varaa aika Custom fittaukseen soittamalla tai laittamalla sähköpostia lähimpään Golf Sky myymälään. 

Myymälöiden yhteystiedot >

Huomioithan, että golfmailojen Custom fit voidaan tehdä vain kunkin toimittajan uusimpiin malleihin. Valitettavasti emme voi räätälöidä edellisten vuosien mailamalleja.

Valikoimastamme löytyy myös edellisten vuosien mailoja, näitä voidaan mahdollisuuksien mukaan kokeilla myymälöissämme.

Jos olet aikeissa hankkia tai kokeilla sekä puumailoja että rautamailoja, varaathan pidemmän custom fit-ajan. Saavu mielellään paikalle noin 5-10 minuuttia ennen varattua aikaa, jotta olet ajoissa valmis fittaukseen. Otathan mukaasi nykyiset mailasi sekä golfhanskan ja golfkengät tai muut tukevat kengät.  Golf Skyn mailafittaukset ovat veloituksettomia.

Miten Custom fittaus toimii?

Aloitamme uusien golfmailojen räätälöinnin muutamalla kysymyksellä.

Voit vapaasti pohtia valmiiksi seuraavia kysymyksiä golfharrastukseesi liittyen.

• Kuinka kauan olet pelannut golfia?

• Kuinka paljon pelaat golfkauden aikana?

• Mitä ominaisuuksia toivot saavasi uusista golfmailoista?

• Minkä toivot olevan suurin ero uusien ja olemassa olevien golfmailojen välillä?

• Mitkä ovat tavoitteesi golfin suhteen?

• Mihin ongelmaan/puutteeseen toivot saavasi apua?

• Haluatko kokeilla jonkun tietyn golfmerkin mailoja tai mailabrändejä?

Vastaukset näihin kysymyksiin auttavat meitä löytämään sinulle sopivat golfmailavaihtoehdot. Kun olemme saaneet käsityksen toiveistasi ja tarpeistasi uusien golfmailojen suhteen, räätälöimme golfmailamalleja, joiden arvioimme vastaavan tarpeitasi. Yleensä mailamalleja valmistellaan yhteen custom fit ajanvaraukseen 3-4 kappaletta.

Varaa aika Custom fittaukseen soittamalla tai laittamalla sähköpostia lähimpään Golf Sky myymälään. 

Myymälöiden yhteystiedot >

Oikean golfmailan valitseminen räätälöidyn mailamitoituksen avulla

Varsinainen mailafittaus aloitetaan staattisella mittauksella.  Haluamme tietää pitäisikö sinulla olla standardia lyhyemmät tai pidemmät golfmailan varret. Koska kaikki golfarit eivät ole saman mittaisia eivät heidän mailansakaan voi olla. Tarkistamme myös mikä lie-kulma golfmailoissasi kuuluisi olla.  Lie-kulmaksi kutsutaan kulmaa, joka on varren ja mailan lavan välillä.

Lie-kulman mittaukseen käytämme siihen tehtyjä välineitä. Oikealla lie-kulmalla haluamme  varmistaa, että mailan pään asento/kulma on oikein lyöntihetkellä. Testauksen aikana saamme hyvän käsityksen siitä, minkälainen golfmailan lapa- ja varsiyhdistelmä voisi sopia sinulle parhaiten. TrackMan- analysaattorin avulla näemme, mitkä mailavaihtoehdot erottuvat parhaiten. Yleensä merkitsemme TrackMan-simulaattorissa eri malleilla tehdyt lyönnit siten, että vaihtoehtoja on helppo seurata ja verrata keskenään. Kun teemme vertailuja keskitymme lukujen keskiarvoon. Asiantuntijamme seuraa muun muassa mailanpään nopeutta, pallon lähtönopeutta, pallon lähtö- ja alastulokulmaa, pallon lentokaarta, pallon spinnin määrää ja pallojen hajontaa.

Tätä dataa tutkimalla pystymme tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen yhdistelmän mailan lavasta ja varresta. Trackman analysaattori antaa meille paljon tietoa, joka auttaa sinua mailan valinnassa, mutta tärkeää on myös miltä maila mielestäsi näyttää, tuntuu ja kuulostaa.

Viimeiseksi testaamme golfmailan gripin koon. Grippejä on paljon erilaisia ja gripin paksuus on tärkeä osa custom fittausta ja parasta mahdollista lopputulosta.

Kun mailojen räätälöinti on valmis ja olemme yhdessä löytäneet sinulle sopivimmat golfmailat, on aika tehdä tilaus. Teemme tilauksen tehtaalle, josta mailat toimitetaan Golf Skyn liikkeeseen kun ne ovat valmiit.

Jos olet tullut golftavaratalomme custom fittaukseen pidemmän matkan takaa, niin pystymme myös toimittamaan uudet golfmailat sinulle kotiin tai haluamaasi osoitteeseen.

Custom fittaus kuuluu kaikille. Varaa siis aikasi golfmailojen mittaukseen soittamalla tai laittamalla sähköpostia myymälään. 

Myymälöiden yhteystietoihin pääset tästä linkistä.

Custom fit valikoimastamme löydät edustettuna kaikki parhaat mailabrändit.