TAIVAALLINEN GOLFKAUPPA - KAIKKI HUIPPUTUOTTEET KOTIOVELLE TOIMITETTUNA
0

Uutiset

4.3.2021 Golfharjoittelu myymälöissä korona-aikana.

Kaikissa myymälöissämme pyritään pitämään turvavälit harjoittelijoiden, asiakkaiden ja henkilökunnan välillä.

Myymälöissä, joissa on mahdollista harjoitella lyöntipaikoilla ja Trackman-paikoilla, on harvennettu lyöntipaikkoja, jotta tarpeelliset etäisyydet muihin harjoittelijoihin pysyvät riittävinä.

Pingin G425-sarja kattaa koko mailavalikoiman – draivereilla on niitetty jo menestystä maailmalla

Pingin G425-sarjaan kuuluu muun muassa kolme erilaista draiverimallia.

Syksyllä uutisoimme Pingin uuden G425-draiverin ilmestyneen jo monen ammattilaisen bägiin. Tour-pelaajat ottivat uutuuden innostuneesti vastaan, ja jo ensimmäisestä viikosta lähtien sen avulla on voitettu pokaaleja.

Ensimmäisen ykköstilan draiverilla nappasi Tyrrell Hatton, joka voitti syksyllä European Tourin BMW PGA Championshipin. Joulukuun alussa Viktor Hovland lunasti voiton Mayakoba Golf Classicissa G425 LST -mallilla, ja viikkoa myöhemmin myös Yhdysvaltain naisten US Openin voittanut Korean A Lim Kim luotti Pingin uuteen draiveriin.

Wilson D9 lupaa pituutta!

Wilson tunnetaan hyvästä hinta-laatusuhteestaan golfmailoissa. 2021 se on julkaissut uuden D9-tuoteperheen, joka pitää sisällään puut, hybridit ja raudat.Wilson on jo pitkään vannonut kevyiden mailojen nimiin. Kevyellä mailalla on helpompi svingata nopeasti. Kun mailanpään nopeus kasvaa,  se johtaa pidempiin lyönteihin. Tähän teoriaan tukeutuu myös uusi D9-mailaperhe.

D9-draiverin lyöntipinta hyödyntää Wilsonin uusinta Peak Kinetic Response- eli PKR -teknologiaa. Jakamalla lyöntipinnan pieniin osa-alueisiin ja optimoimalla jokaisen pinnan kulman Wilson on luonut "kuumimman" lyöntipinnan koskaan.

Klubipelaajien rautamailoissa lyönnin pituus on ehdottomasti paras myyntivaltti.

Rahm vaihtoi välinemerkkiä ja pelasi uusilla kepeillä heti 59 lyöntiä: Näillä mailoilla maailmanlistan parhaat pelaavat

Jon Rahm vaihtoi takaisin Callawayn välineisiin.

Uudenvuoden 2021 ensimmäinen merkittävä välinemerkin vaihtaja on tässä: Jon Rahm vaihtaa TaylorMaden mailat Callawayn keppeihin. Samaan syssyyn hän vaihtaa Adidaksen vaatteet TravisMathew'n kuoseihin.

Callawaylle yhteistyösopimus on merkittävä, sillä 26-vuotias espanjalainen on maailmanlistalla kakkosena. Rahmista yhdysvaltalaismerkki sai toisen pelaajan maailmanlistan kymmenen parhaan pelaajan joukkoon.

Sami Välimäki voitti kaksi palkintoa Urheilugaalassa

Sami Välimäki korjasi Läpimurto-palkinnon Urheilugaalassa.

Sami Välimäki voitti Läpimurto-palkinnon ja yleisö äänesti hänen European Tourin voittonsa Omanissa Vuoden sykähdyttävimmäksi urheiluhetkeksi.

Cobralta uutuuksia – tältä näyttää uusi King Radspeed -tuoteperhe

Mailoihin on ujutettu paljon "vanhaa" teknologiaa edellisestä tuoteperheestä, mutta myös uusia innovaatioita, joista merkittävin on Radial Weighting -konsepti, josta myös tuoteperheen nimi on peräisin.

Cobra julkisti tänään King RadSpeed-malliston. Mitä uutta mailat tuovat tullessaan?

Cobran mukaan tässä on ideana se, että mailoihin on laitettu ekstrapainoa sekä lähelle osumapintaan että mahdollisimman kauas taakse, jolloin painot ovat kauempana toisistaan kuin koskaan. Valmistajien testien perusteella tämä tuottee enemmän pallonlähtönopeutta ja anteeksiantavuutta.

Wilson houkuttelee kilpapelaajia peräti kahdella pallouutuudella!

Wilson julkisti tänään kaksi uutta tour-palloa.

Klubipelaajien palloissa Wilson on vahva tekijä, varsinkin sen Duo-palloperhe on menestynyt erinomaisesti testeissä. Tänään se julkisti kaksi uutta tour-pelaajan palloa.

Wilson Staff Model CB korvaa V6-mallin – uudet raudat aktiivipelaajille

Nykyään merkiltä uupuu kuitenkin tietty hohto ja seksikkyys, joka löytyy ns. suurilta merkeiltä. Tämä saattaa johtua siitä, että Wilson ei panosta miljoonia maailman kärkipelaajien sponsorointiin ja näkyvyys on pienempää toureilla.

Silti pelaajat tunnistavat laadun, ja testeissä Wilsonin raudat ovat pärjänneet erinomaisesti. 

Onnea Turku – Golf Sky avaa suuren myymälän Varsinais-Suomeen


Golf Sky avaa keväällä suuren myymälän Turun kupeeseen Raisioon. Liikkeen suunnittelu on jo käynnissä. Uusia työntekijöitä palkataan kymmenkunta.

Mitä löytyy Jason Kokrakin bägistä? CJ Cupin voittaja otti sunnuntaina uransa ensimmäisen voiton PGA Tourilla

Jason Kokrak voitti sunnuntaina uransa ensimmäisen PGA Tourin kilpailun. Kyseessä oli CJ Cup, joka alunperin piti pelattavan Etelä-Koreassa. Koronaepidemian vuoksi kilpailu siirrettiin Las Vegasiin, mikä sopi pelaajille mainiosti hyvän sään ja hienojen kenttien takia. Myös verotuksellisesti Nevadan osavaltio on pelaajille suotuisa.

Voittajasuosikit viimeiselle kierrokselle lähdettäessä olivat Xander Schauffele ja Russell Henley, joka lähti sunnuntaina kierrokselle kolmen lyönnin johdossa. Schauffele ja Kokrak jakoivat toista sijaa.

Uusi Golf Sky:n logotuotekuvasto nyt nähtävillä

Tarjoamme laadukkaat logotuotteet yrityksesi logolla!
Kattava valikoimamme pitää sisällään mm. pallot, tiit, greenihaarukat, pyyhkeet, tekstiilit, lippikset, bägit, sateenvarjot, varustekassit, ja bägisuojat. 
Tuotemerkkeihimme kuuluu mm. Adidas, Bridgestone, BioGolftee, Callaway, Cross, Druh Belts, FootJoy, Under Armour, Travis Matthews, Daily Sports, Peak Performance, Röchnisch, J.Lindeberg, Odyssey, Pinnacle, Pitchfix, Puma,  Cobra, Mizuno, Ping, Cleveland, Srixon, TaylorMade, Titleist ja Wilson Staff. 

Espoon golfmyymälän avajaiset 22.11.2019!


Suomen suurin golfmyymälä aukeaa Espoon Suomenojalle pe 22.11.2019!

GDPR

Tietoa EU:n tietosuojauudistuksesta (GDPR)

Golf Skyn omistuspohja laajenee — GoGolfista golfliikkeen suurin omistaja

       

Golf Sky Oy on saanut uusia omistajia, kun GoGolf Oy ja golfvaikuttaja Reijo Riihimäen sijoitusyhtiö ovat hankkineet osuudet voimakkaassa kasvussa olevasta golfvälineiden jälleenmyyjästä. Yritysjärjestelyssä Golf Sky Oy puolestaan ostaa Suomen Golfkauppa Oy:n liiketoiminnot.


Suomen Golfkauppa on vuonna 2016 perustettu golfvälinekauppaa harjoittava yritys, jolla oli toimintoja Hämeenlinnassa ja Tampereella.