TAIVAALLINEN GOLFKAUPPA - KAIKKI HUIPPUTUOTTEET KOTIOVELLE TOIMITETTUNA
0

TrackMan 4


Mikä on TrackMan?
TrackMan on mailan ja pallon liikerataa mittaava tutka, joka myös videoi swingin high-speed kameralla. TrackMan toimii sekä sisällä, että ulkona. Sisällä tarvittava lyöntipituus tietojen mittausta varten on 3 metriä. Ulkona Trackman "näkee" koko pallon lentoradan 360 metriin asti.

TrackManin avulla pääset näkemään yksityiskohtaiset tiedot mailan liikeradasta, pallon lentoradasta ja yhdistämään tiedot videokuvaan. TrackMan siirtää langattomasti kaiken tiedon ja videot omaan tietokoneeseen tai älypuhelimeen.

Kaikki suurimmat maila- ja pallovalmistajat käyttävät TrackMania tuotteidensa testaamiseeen. PGA Tourin ja European Tourin televisiolähetyksissä näytettävät pallon lentokaaret ja data on mitattu TrackManilla. Myös maailman parhaat pelaajat ja valmentajat käyttävät TrackMania lyöntien mittaamiseen ja swingien analysoimiseen.

Valmennus
TrackMan helpottaa valmentajan ja valmennettavan yhteistyötä, koska se havainnollistaa valmennettavan lyönnit. TrackMan kerää tietoja jokaisesta lyönnistä ja purkaa swingin osiksi. Tämä auttaa valmennettavaa ymmärtämään swinginsä virheet. TrackMan antaa välittömän palautteen, joka ohjaa suoritusta oikeaan suuntaan. Pelaajan kehittymistä on helppo seurata mytrackman.com:sta, johon tallennetaan pelaajan lyöntihistoria ja lyöntitestien tulokset.

Custom fitting
Trackman sopii mainiosti mailojen ominaisuuksien vertailuun. TrackManilla on helppo vertailla useankin mailan lyöntituloksia. Tuloksien yhteenvedosta näet graafiset esitykset lyöntien hajonnasta, vaaka- ja pystysuunnan lentokaarista ja lyöntitiedot jopa 22 eri tavalla mitattuna.

Trackman omatoimitunti
-Harjoittele itsenäisesti TrackManin avulla!

Vuokraa TrackMan 4 omaan käyttöön lyöntivuoron ajaksi.Henkilökuntamme ohjeistaa laitteen käytön vuoron alkaessa ja auttaa tarvittaessa myös vuoron aikana. Trackman omatoimitunnissa on käytössä tuntihinnoittelu. Ota ystävä mukaan ja tunti per henkilö on näin edullisempi!  Varaukset ja lisätiedot tästä.