TAIVAALLINEN GOLFKAUPPA - KAIKKI HUIPPUTUOTTEET KOTIOVELLE TOIMITETTUNA
0

Toimitusehdot

Maksutavat
Verkkokaupassa maksutavoiksi hyväksymme suomalaisista verkkopankeista yhteistyössä Paytrailin kanssa Danske Bankin, Osuuspankin, Säästöpankin, Handelsbankin, Tapiolapankin, Ålandspankin, S-Pankin, Aktiapankin, Nooa Säästöpankin ,Paikallisosuuspankin verkkomaksut sekä Luottokunnan luottokorttimaksut (visa, visaelectron, eurocard, Mastercard ja Diners club).

Klarna-laskutuksella on mahdollista maksaa erissä, voit valita maksutavan maksettaessa. HUOM! Klarnalla ei voi maksaa lahjakortteja.

Toimitustavat
Käytämme lähetysten toimittamiseen pääsääntöisesti Matkahuoltoa. Tuotteet lähetetään 1-5 arkipäivän kuluessa. Voit noutaa pakettisi Matkahuoltojen lisäksi monista K-Marketeista tai muista Matkahuollon Pakettipisteistä. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä. Nouto Golf Sky:nmyymälöistä aukioloaikoina ilman toimitusmaksua. Tuote on noudettavissa sähköpostitse toimitetun noutoilmoituksen jälkeen. Normaalisti tuote on noudettavissa Nokian myymälästä 1-3 arkipäivän kuluttua tilauksesta, Vantaan ja Espoon myymälästä 2-5 arkipäivän kuluttua tilauksesta.

Toimituskulut
Matkahuollon -paketti 9,90€ (muista gsm-numero jotta saat tiedon saapuneesta lähetyksestä.) Maksamme kaikki postituskulut yli 100 euron tilauksista. Tilauksen kotiinkuljetus aina 19,90€.

Myyntialue
Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan Suomen alueelle sekä Viroon. Mahdollisista ulkomaantoimituksista voit laittaa meille viestiä verkkokauppa(at)golfsky.fi.

Toimitusaika
Tilaukset pyritään lähettämään tilauspäivästä 1-5 arkipäivän kuluessa. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme tai mikäli jokin tuote on pidempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä.

Tuotteen vaihto tai palautus
Asiakas vastaa aina tuotteen vaihdon tai palautuksen kustannuksista mikäli tuote ei ole viallinen. Palautus ja vaihto tulee tapahtua tuotteen noudosta on 14 päivän sisällä. Vaihtotapauksessa tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta verkkokauppa@golfsky.fi tai numerosta +358 10 5832 709.

Viallisen tuotteen palautus
Kaikista viallisen tuotteen/reklamaatiopalautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta verkkokauppa@golfsky.fi tai numerosta +358 10 5832 709. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen tuotteeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. 

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset
Valitettavasti Posti ja Matkahuolto huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut Postin tai Matkahuollon kuljetuksessa, tee HETI noudettaessa vahinkoilmoitus. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Yhteystiedot
Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti: - Sähköpostilla osoitteesta verkkokauppa@golfsky.fi - Puhelinumerosta +358 10 5832 709

Maksut PayTrailin kautta
Mikäli haluat maksaa PayTrailin maksutapojen kautta, Golf Sky Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palvelujen markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Golf Sky Oy vastaa siis ainoastaan tuotteiden markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Paytrail Oyj:lle Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä Puhelin: 0207 181830
Verkkopankit Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Klarna lasku
Osta nyt, maksa jälkikäteen! Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä. Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä Maksuaika aina 14 vuorokautta Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja Kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus* Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi Mahdollisuus maksaa lasku myös erissä Laskutusmaksu 0 € per tilaus. Maksun myöhästyessä laskun loppusummaan lisätään muistutusmaksu 5,00 € ja viivästyskorko 8.00 %. Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä. * Ei koske kaikkia tuotteita, esim. lentomatkoja, tapahtumia tai räätälöityjä tuotteita.

Klarna tili
Maksa erissä alkaen 9 € / kk Klarna Tili -maksutapa on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Klarna Tili on myös paljon enemmän. Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä ja kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Myös eri verkkokaupoissa Klarna Tilillä maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle. Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä. Kuukausierä 9 € tai vähintään 1/24 kokonaissummasta. Sinun ei tarvitse luovuttaa maksukorttisi tietoja. Osta nyt, maksa seuraavan kuukauden lopussa. Voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan velan myös kerralla. Kaikki ostoksesi yhdistyvät samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle Tilinhoitomaksu 3,95 € / kk tilausmäärästä riippumatta. Klarna Tilille tehdyn 1000 €:n ostoksen perustamismaksu perusehtojen mukaan on 0 €. Tämän hetkinen vuosikorko on 22 %, jolloin esimerkkiostoksen mukainen todellinen vuosikorko on 34,64 %. Ostoksen luottohinta on 1171 €. Kuukausieriä on 12 kappaletta ja erät ovat kooltaan 98 €. Esimerkin mukainen ostos edellyttää, että luoton kokonaissumma suoritetaan vuoden sisällä. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Yleiset ehdot löydät täältä: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/fi_fi/account/terms.pdf

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä : https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/fi_fi/consumer_credit.pdf