TAIVAALLINEN GOLFKAUPPA - KAIKKI HUIPPUTUOTTEET KOTIOVELLE TOIMITETTUNA
0

Klarna Joulukampanja 2016: Tee ostokset nyt ja maksa helmikuussa!

Maksa jouluostoksesi vasta helmikuussa!

Tee joulun lahjaostokset kaikessa rauhassa ja maksa vasta helmikuun alussa- täysin korottomasti! Kun valitset Klarna Joulukampanjan, saat marras- ja joulukuussa tehdyille tilauksille korotonta maksuaikaa 3.2.2017 saakka 0 % korolla. Tilaukseen lisätään vain aloitusmaksun 3,99 € jokaista ostokertaa kohden.

Voit myös ryhtyä maksamaan ostokset erissä, jolloin maksat vähintään 1%/kk (mutta aina vähintään 5 euroa). Jos maksat erissä, veloitamme aloitusmaksun lisäksi korkoa 22 % sekä kuukausittaisen käsittelymaksun 3,95 € kaikista kertaluotoistasi.

Klarna lähettää sinulle tammikuun lopussa laskun, jonka eräpäivä on helmikuun alussa. Laskulle on kootu kaikki ostokset, jotka olet tehnyt joulukampanjalla. 

Näin se toimii:
Valitse verkkokauppamme kassalla Klarna tili ja sieltä vaihtoehto - Tilaa nyt maksa helmikuussa.
Näin saat korontonta maksuaikaa helmikuun 2017 alkuun.

 

Esimerkkitapauksessa, jossa ostoksen hinta on 500, joulukampanja-luoton todellinen vuosikorko on 3,2 % ja kokonaiskustannus 503,99 jos maksat koko ostoksen viimeistään eräpäivänä helmikuussa. Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden. Tämä edellyttää joissain tapauksissa luottotietojen tarkistamista.

Mikäli sinulla on kysymyksiä, pyydämme sinua ystävällisesti ottamaan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun numerossa 09 – 425 99 771. Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 8 -18.

Kampanjalaskuun sovelletaan Klarnan yleisiä luottosopimusehtoja.

Seuraamalla linkkiä löydät vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.