TAIVAALLINEN GOLFKAUPPA - KAIKKI HUIPPUTUOTTEET KOTIOVELLE TOIMITETTUNA
0

Golf Skyn omistuspohja laajenee — GoGolfista golfliikkeen suurin omistaja

       


Golf Skyn omistuspohja laajenee 
— GoGolfista golfliikkeen suurin omistaja

Suomen suurimpiin golfialan vähittäismyyjiin kuuluva Golf Skyn omistuspohja laajenee. Golfalan moniottelijasta GoGolfista tulee nopeasti kasvaneen golfvälineketjun suurin omistaja.

Golf Sky Oy on saanut uusia omistajia, kun GoGolf Oy ja golfvaikuttaja Reijo Riihimäen sijoitusyhtiö ovat hankkineet osuudet voimakkaassa kasvussa olevasta golfvälineiden jälleenmyyjästä. Yritysjärjestelyssä Golf Sky Oy puolestaan ostaa Suomen Golfkauppa Oy:n liiketoiminnot.

Suomen Golfkauppa on vuonna 2016 perustettu golfvälinekauppaa harjoittava yritys, jolla oli toimintoja Hämeenlinnassa ja Tampereella.

Omistusjärjestelyjen jälkeen GoGolf on Golf Skyn suurin omistaja. Muut omistajat ovat yrityksen perustaja Mikko Asonen, Reijo Riihimäen sijoitusyhtiö sekä yhtiön operatiivinen johtaja Toni Järvinen.

Kaikki omistajat ovat aktiivisia golfalan toimijoita.
”Omistusjärjestelyillä haemme lisää tehoa toimintaan ja synergiaa eri toimijoiden välille.

Pääkaupunkiseudulle laajentumisemme jälkeen, tarkoituksenamme on laajentaa Golf Skyn toimintaa entisestään”, sanoo GoGolf Oy:n hallituksen puheenjohtaja Paavo Kettunen.

GoGolf on golfyhteisö, joka verkkouutispalvelun lisäksi julkaisee jäsenilleen GoGolf-lehteä ja tarjoaa golfkentille oivallisen markkinapaikan pelituotteilleen. GoGolf omistaa myös enemmistön Golfresepti-matkatoimistosta.

Golf Sky on noussut nopeasti suureksi suomalaiseksi golfvälineiden jälleenmyyjäksi. Mikko Asonen perusti yrityksen vuonna 2014. Saman vuoden marraskuussa Golf Sky avasi liikkeen Nokialle palvelemaan Tampereen talousalueen golfareita.

Vuosi sitten Golf Sky laajensi toimintaansa avaamalla suurmyymälän Vantaan Tammistoon palvelemaan koko pääkaupunkiseudun talousalueen golfareita. Viime vuonna yrityksen liikevaihto ylitti jo 3 miljoonaa euroa, kun vuotta aiemmin se oli 1,6 miljoonaa euroa.

Myymälöiden lisäksi Golf Sky pyörittää suosittua verkkokauppaa sekä pro shopeja golfkenttien yhteydessä.

Reijo Riihimäki toimii yrittäjänä Hattulan ja Paltamon golfkentillä. Lisäksi hän on hämeenlinnalaisen Linna Golfin suuromistaja. Tulevalla kaudella Golf Sky avaa Suomen suurimman golfkentän yhteydessä olevan välinemyymälän Hattula Golfin yhteyteen.

”Yhdistettyämme voimamme, palvelemme suomalaisia golfareita laajemmin kuin kukaan muu alan toimija. Pääkaupunkiseudulta aina Leville ylettyvä palveluverkostomme antaa mahdollisuuden myös uudenlaisten palveluiden toteuttamiselle”, Riihimäki sanoo.

Lisätietoa:

Toimitusjohtaja Mikko Asonen, Golf Sky Oy, 050 3600 066, mikko@golfsky.fi

Hallituksen puheenjohtaja Paavo Kettunen, GoGolf Oy, 044 567 2969, paavo@gogolf.fi