TAIVAALLINEN GOLFKAUPPA - KAIKKI HUIPPUTUOTTEET KOTIOVELLE TOIMITETTUNA
0

GDPR

GDPR

Tietoa EU:n tietosuojauudistuksesta (GDPR)

Yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) on henkilötietojen suojaa koskeva EU-säädös. Sitä aletaan soveltaa 25. toukokuuta 2018, ja se korvaa suurelta osin nykyisen tietosuojasääntelyn. Uudistus on suurin muutos, mitä tietosuojalainsäädäntöön on tehty viimeisten 20 vuoden aikana. 

Lyhyesti sanottuna GDPR-asetusta sovelletaan kaikessa EU:n sisällä tapahtuvassa tai EU:n kansalaisiin liittyvässä henkilötietojen käsittelyssä –  riippumatta siitä, missä tietoja käsittelevä yritys sijaitsee. 

Tietosuoja-asetuksen tavoitteena on yhtenäistää ja yksinkertaistaa tietosuojasääntelyä ja vahvistaa henkilötietojen suojaamista samalla tavalla eri puolilla EU:ta. 

Yksityishenkilöille asetus tarkoittaa, että he saavat vaikuttaa enemmän heistä säilytettäviin henkilötietoihin. EU:n alueella toimiville yrityksille uudistus tuo henkilötietojen käsittelyä koskevia lisävelvoitteita. Vaikka jotkut asiat muuttuvat, monet asiat pysyvät itse asiassa samoina.

Käsittelemme henkilötietoja erittäin huolellisesti ja mukautamme tarvittaessa tuotteitamme, järjestelmiämme ja prosessejamme GDPR:n sääntöjen mukaisiksi. Jatkamme tätä työtä vielä asetuksen voimaantulon jälkeenkin, ja parannamme palveluitamme asiakkaidemme yksityisyyden ehdoilla. 

Me välitämme asiakkaistamme, ja se tarkoittaa, että välitämme sinusta ja yksityisyydestäsi.

Meille on tärkeää, että ehtomme ovat helposti saatavilla, ja että olet asiakkaana tietoinen, mitä tietoja keräämme ja käsittelemme palveluidemme tarjoamiseksi. Lisätietoja asiasta löydät tietosuojaselosteestamme www.golfsky.fi.

Onko sinulla lisäkysymyksiä? Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään tietosuoja@golfsky.fi.