TAIVAALLINEN GOLFKAUPPA - KAIKKI HUIPPUTUOTTEET KOTIOVELLE TOIMITETTUNA
0

CUSTOM FITTINGCustom Fitting - Mailojen optimointi juuri sinun golflyönnillesi!

CUSTOM FITTING

Mailoja on mahdollista Custom Fitata eli räätälöidä sinulle sopivaksi kokeilemalla demomailaa myymälöissämme. Voit varata Custom ajan mihin tahansa myymälöistämme. Yhden mailan testaamiseen on hyvä varata noin puoli tuntia, koko setin testaamiseen menee noin tunti aikaa. Suosittelemme myös että otat mukaan nykyiset mailasi, jotta voimme tehdä vertailuja. Custom fittaus suoritetaan  sille varatulla erillisellä lyöntipaikalla, jossa asiakasta neuvoo mailoihin erikoistunut myyjämme Trackman-analysaattorin kanssa. Sinun tehtäväsi on lyödä palloja ja kertoa miltä maila tuntuu, asiantuntijamme kertoo Trackaman-numeroiden perusteella mitä suosittelee. Custom fittauksessa voidaan testata mailoja joita on myymälässä hyllyssä heti saatavilla tai mikäli sopiva maila on loppunut, niin se voidaan tilata tehtaalta. Custom fittaus on tarkoitettu kaikentasoisille pelaajille, näin löydetään juuri sinulle sopivat mailat. Mikäli päädyt ostamaan mailan, joka menee custom tilaukseen, yleensä toimitusaika on noin 2-5 viikkoa, riippuen mailan osien saatavuudesta. Custom fittaus maksaa 35€, mutta hinta hyvitetään mailaoston yhteydessä. Toimitamme tuotteita Matkahuollon lähinoutopisteisiin osoitteesi perusteella. Mikäli sinulla on jo tiedossa maila jonka haluat, mutta se on loppu myymälöistämme, voit lähettää kyselyn verkkokaupan sähköpostiin.


Asiat mitkä vaikuttavat oleellisesti mailojen valintaan:
- Oletko lyhyt tai pitkä?
- Onko sinulla lyhyet tai pitkät kädet?
- Onko sinulla lyhyet tai pitkät jalat?
- Oletko pitkä tai lyhyt selkäinen?


Otamme Custom Fittingissä huomioon kaikki osa-alueet, löytääksemme juuri sinulle sopivat mailat.
Fittauksessa käytämme apuna uutta Trackman 4 lyöntianalysaattoria. TrackManilla on helppo vertailla useankin mailan lyöntituloksia. Tuloksien yhteenvedosta näet graafiset esitykset lyöntien hajonnasta, vaaka- ja pystysuunnan lentokaarista ja lyöntitiedot jopa 22 eri tavalla mitattuna.

Mailamerkit: Cobra, Titleist, TaylorMade, Ping, Callaway, Wilson, Srixon, Cleveland, Mizuno

Teemme mailojen Custom-fittaukset veloituksetta Trackman analysaattorilla mailaoston yhteydessä. Tämä etu voimassa vain myymälässä, ei koske verkkokauppatilauksia. 

Hinta 35€,  hyvitetään mailaoston yhteydessä.

AJANVARAUS VANTAA:
P. +358 10 5832 701 
vantaagolfsky.fi 

AJANVARAUS TAMPERE:
Puh. 010 5832 700
tamperegolfsky.fi

AJANVARAUS ESPOO:
Puh. 010 5832 702
espoogolfsky.fi

AJANVARAUS TURKU:
Avataan keväällä 2021